4.7 C
Brno
Pátek, 29 března, 2024

3 tipy, které oživí váš balkon

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Balkon už dávno neslouží jako odkládací prostor či místo k zavěšování prádla. Stala se z něj další „pokoj“, který je třeba pěkně oživit! Prozradíme vám, které prvky jsou aktuální IN.

Každý pokoj navíc je v rámci bydlení vítán. Obzvlášť, co se týká menších bytů. Skvělým místem pro rozšíření obytného prostoru je balkon nebo lodžie, kterou si umíte útulně zařídit nejen díky kvalitnímu zahradnímu nábytku, ale také prostřednictvím různých doplňků a dekorací. Během léta budete v exteriéru trávit přirozeně více času. Inspirujte se těmito tipy, díky kterým si vytvoříte oázu klidu.

Hravý textil
Textil patří nejen do interiéru, ale také vnější části vašeho bytu. Konkrétně jej můžete využít v podobě exteriérového koberce, který vám umožní chodit bosí. Ať už zvolíte kovový, dřevěný nebo ratanový nábytek, případně závěsné křeslo či houpací síť, dokonale je doplníte dekami, podsedáky a dekoračními polštáři. Relax na balkoně se stane vaší závislostí.

Zahrádka pro pokročilé i začátečníky
Vaši malou oázu umíte doslova oživit zelení, která vás bude těšit nejen na oko, ale ulahodí také vašemu nosu a chuťovým buňkám. Vypěstovat si vlastní plody a bylinky je umění. Ne každý má k tomu vztah, ovšem s vertikální bylinkovou stěnou vás to bude bavit, uvidíte. Navíc díky její praktické instalaci ušetříte spoustu místa a zůstane vám prostor i pro dekorace. Případně, pokud si chcete zařídit balkon v boho stylu, zvolte spíše vázu se suchými květinami nebo trávou.

Všude samá světýlka
Kdo má cit pro vytvoření dokonalé, místy romantické atmosféry, ví, že světelný řetěz na daném místě nesmí v žádném případě chybět.

Jejich instalace je velmi jednoduchá. Můžete začít točením kolem zábradlí a pokračovat na zeď, případně využít parapetu. Pokud nejste milovníky světélek stejnou romantiku i příjemnou náladu si navodíte lucernami a svícny, které umíte libovolně rozmístit po balkoně. To, jaký materiál a množství vyberete, necháme pro váš vkus a preference.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here